Καλλιθέα, Κασσάνδρα, Χαλκιδική - Πληροφορίες

 

flag ellas greece 50x33

Καλλιθέα Χαλκιδική -  Πληροφορίες
Καλλιθέα (μτφρ.: «καλή θέα») είναι ένα χωριό, σε κεντρική τοποθεσία στην ανατολική ακτή της χερσονήσου της Κασσάνδρας.
Επίσης, είναι το κέντρο του τουρισμού της χερσονήσου, προσφέροντας στον επισκέπτη μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, beach bars, θαλάσσια σπορ, πολιτιστικές εκδηλώσεις, ζωντανή μουσική και περισσότερες ευκαιρίες για τη διευκόλυνση ατομικών στιλ διακοπών. Λόγω της θέσης του χωριού και σε συνδυασμό με ένα καλά οργανωμένο οδικό δίκτυο ημερήσιες εκδρομές καθώς και οργανωμένες ξεναγήσεις μπορούν ιδανικά να σχεδιαστούν.
Η Καλλιθέα περιβάλλεται από όμορφα τοπία και καθαρή θάλασσα. Οι παραλίες της Κασσάνδρας έχουν βραβευτεί με τη «Γαλάζια Σημαία». Μέσα και γύρω από την Καλλιθέα έχουν γίνει σημαντικές αρχαιολογικές ανασκαφές. Μία από τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις είναι τα ερείπια του ιερού του "Άμμωνα Δία" ένα εύρημα με μεγάλη αρχαιολογική σπανιότητα και ομώνυμο του συλλόγου μας.
kallithea aero eng 595x317
     

Άμμων Ζευς
ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ-ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΔΡΑ : 63077 Καλλιθέα Χαλκιδικής
ΤΗΛ. : +306978099854
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


 

 

Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου Άμμων Ζευς :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΘΩΜΑΣΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ :
ΠΟΠΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ :
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΑΝ.Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ :
ΛΟΓΓΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΕΛΗ : ΣΑΚΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΟΠΠΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Ο σύλλογος Άμμων Ζευς βασίζεται στην ιδέα της ένωσης ατομικών επιχειρήσεων ενοικιαζομένων διαμερισμάτων. Ιδρύθηκε τον καιρό της οικονομικής κρίσης, ο σκοπός αυτής της κοινότητας είναι να υποστηρίξει ο ένας τον άλλον για την υλοποίηση νέων έργων και την υλοποίηση νέων συμφωνιών με περιφερειακές, εθνικές και διεθνείς οργανώσεις.
Ο σύλλογος μας παρίσταται σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, λειτουργεί σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, ασχολείται με την προστασία του περιβάλλοντος, υποστηρίζει την ανάπτυξη των σχεδίων της περιοχής και εκπροσωπείται σε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις στην χερσόνησο της Κασσάνδρας.
Νέες εταιρείες είναι ευπρόσδεκτες να συμμετάσχουν στο έργο μας για να θεσπίσουμε περαιτέρω συνεργασίες και να αναπτύξουμε νέες δυνατότητες για τη βελτιστοποίηση του τουρισμού.
Η Κασσάνδρα είναι ένας τόπος με τοπία μοναδικής ομορφιάς, μεγάλη ποικιλία τοπικών προϊόντων και εγκάρδια φιλοξενία. Είναι δική μας ευθύνη η εκπροσώπηση της περιοχής αυτής, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Με εκτίμηση


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣΟΥΛΗΣ
Πρόεδρος του Συλλόγου

 

kassandros logo fix 266halkidiki greece project logo white 290   facebook logo 100x100

 

   © Design & Development 2012-2019 ®
sunspot logo2015 04 line middle cyan orangesun culture lab digital design logo high white 400x150