Σύλλογος Άμμων Ζεύς Εκδηλώσεις 2017

 

 
Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου και ώρα 11,00 πμ διεξήχθη η πρώτη προσπάθεια μας στα πλαίσια της προσπάθειας της διάδοσης του Ποδηλάτου αλλά και μελλοντικά την χάραξη ποδηλατικών διαδρόμων στην Χερσόνησο της Κασσάνδρας.
podilatada afisa 295x  
 
Την Κυριακή 12 Φεβρουάριου και ώρα 11,00 πμ έγινε η περιπατητική διαδρομή Σίβηρη - Μαρίνα Σάνη. Σύνολο Διαδρομής 10 χιλιόμετρα.
siviri sani map 295x  
 
Το 1ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης, πραγματοποιηθήκε από 22-24/9/2017 στα βράχια των Ιαματικών Λουτρών της Αγίας Παρασκευής, με συνδιοργανωτές την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κασσάνδρας (Κ.Ε.ΔΗ.Κ.), το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και την Συντονιστική Επιτροπή των Σωματείων τουριστικών καταλυμάτων της Χερσονήσου της Κασσάνδρας «ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ».
climbing afisa 295x  
 
Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 έγινε η Πεζοπορία από το χωριό Αγία Παρασκευή προς τα Λουτρά Αγίας Παρασκευής στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ Αναρρίχησης στα Λουτρά Αγίας Παρασκευής.
pezoporia agia loutra map 295x  
 
29 Οκτωβρίου 2017. Πεζοπορία στα μονοπάτια των Μουσών φαράγγι Ενιπέα. Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδρομή μας στο φαράγγι Ενιπέα και μετά από μεγάλη διαδρομή από τα πριόνια καταλήξαμε στο Λιτόχωρο, όπου φάγαμε, ξεκουραστήκαμε και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής.
olympus 01 diadromi 295x156  

Άμμων Ζευς
ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ-ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΔΡΑ : 63077 Καλλιθέα Χαλκιδικής
ΤΗΛ. : +306978099854
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


 

 

Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου Άμμων Ζευς :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΘΩΜΑΣΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ :
ΠΟΠΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ :
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΑΝ.Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ :
ΛΟΓΓΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΕΛΗ : ΣΑΚΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΟΠΠΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Ο σύλλογος Άμμων Ζευς βασίζεται στην ιδέα της ένωσης ατομικών επιχειρήσεων ενοικιαζομένων διαμερισμάτων. Ιδρύθηκε τον καιρό της οικονομικής κρίσης, ο σκοπός αυτής της κοινότητας είναι να υποστηρίξει ο ένας τον άλλον για την υλοποίηση νέων έργων και την υλοποίηση νέων συμφωνιών με περιφερειακές, εθνικές και διεθνείς οργανώσεις.
Ο σύλλογος μας παρίσταται σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, λειτουργεί σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, ασχολείται με την προστασία του περιβάλλοντος, υποστηρίζει την ανάπτυξη των σχεδίων της περιοχής και εκπροσωπείται σε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις στην χερσόνησο της Κασσάνδρας.
Νέες εταιρείες είναι ευπρόσδεκτες να συμμετάσχουν στο έργο μας για να θεσπίσουμε περαιτέρω συνεργασίες και να αναπτύξουμε νέες δυνατότητες για τη βελτιστοποίηση του τουρισμού.
Η Κασσάνδρα είναι ένας τόπος με τοπία μοναδικής ομορφιάς, μεγάλη ποικιλία τοπικών προϊόντων και εγκάρδια φιλοξενία. Είναι δική μας ευθύνη η εκπροσώπηση της περιοχής αυτής, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Με εκτίμηση


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣΟΥΛΗΣ
Πρόεδρος του Συλλόγου

 

kassandros logo fix 266halkidiki greece project logo white 290   facebook logo 100x100

 

   © Design & Development 2012-2019 ®
sunspot logo2015 04 line middle cyan orangesun culture lab digital design logo high white 400x150