Σύλλογος Άμμων Ζεύς Εκδηλώσεις 2016

 

 
Στις 9 Ιανουαρίου 2016 στο Magnet στην Καλλιθέα έγινε ο χορός του Συλλόγου μας. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά το παραδοσιακό τμήμα του συλλόγου όπου μαζί με το ποντιακό τμήμα ανέβασαν το κέφι στα ύψη.
 horos syllogou afisa 295  
 
Το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 έγινε ο Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου μας. Γλέντι, χορός, διασκέδαση. Συμμετείχε και ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος ΡΥΘΜΟΣ.
apokries2016 afisa 295x  
 
Ο σύλλογος διοργάνωσε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ιστορικών Αυτοκινήτων Βορείου Ελλάδος ένα διήμερο 14/5 & 15/5 στην Καλλιθέα. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα αυτοκίνητα και να διασκεδάσουν με την επίδειξη.
   
 
Το Ποντιακό τμήμα του Συλλόγου μας συμμετείχε στο διήμερο με τον ΣΙΑΒΕ στις 14-5-2016 και πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση και διασκέδασε μαζί με τους επισκέπτες στην Καλλιθέα.
   
 
Το Σαββάτο 12 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε ο χορός του Συλλόγου μας στο Magnet στην Καλλιθέα.
ammon zeus life music dance 2012 250x350  
 
Στις 11 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η πεζοπορία από Καλλιθέα - Κρυοπηγή - εκκλησία Αγίας Παρασκευής - Καλλιθέα.
   
 
Στις 18 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η πρώτη μας ποδηλατική προσπάθεια. Διαδρομή Καλλιθέα - Κασσάνδρεια - Καλλιθέα. Σύνολο διαδρομής 10 χιλιόμετρα.
   
 
Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 17,30 μμ συμμετείχε ο Σύλλογος μας με το Παιδικό ποντιακό και το Τμήμα Ενηλίκων στην εκδήλωση - Αντάμωμα της Κασσανδρούπολης.
   

Άμμων Ζευς
ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ-ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΔΡΑ : 63077 Καλλιθέα Χαλκιδικής
ΤΗΛ. : +306978099854
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


 

 

Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου Άμμων Ζευς :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΘΩΜΑΣΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ :
ΠΟΠΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ :
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΑΝ.Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ :
ΛΟΓΓΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΕΛΗ : ΣΑΚΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΟΠΠΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Ο σύλλογος Άμμων Ζευς βασίζεται στην ιδέα της ένωσης ατομικών επιχειρήσεων ενοικιαζομένων διαμερισμάτων. Ιδρύθηκε τον καιρό της οικονομικής κρίσης, ο σκοπός αυτής της κοινότητας είναι να υποστηρίξει ο ένας τον άλλον για την υλοποίηση νέων έργων και την υλοποίηση νέων συμφωνιών με περιφερειακές, εθνικές και διεθνείς οργανώσεις.
Ο σύλλογος μας παρίσταται σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, λειτουργεί σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, ασχολείται με την προστασία του περιβάλλοντος, υποστηρίζει την ανάπτυξη των σχεδίων της περιοχής και εκπροσωπείται σε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις στην χερσόνησο της Κασσάνδρας.
Νέες εταιρείες είναι ευπρόσδεκτες να συμμετάσχουν στο έργο μας για να θεσπίσουμε περαιτέρω συνεργασίες και να αναπτύξουμε νέες δυνατότητες για τη βελτιστοποίηση του τουρισμού.
Η Κασσάνδρα είναι ένας τόπος με τοπία μοναδικής ομορφιάς, μεγάλη ποικιλία τοπικών προϊόντων και εγκάρδια φιλοξενία. Είναι δική μας ευθύνη η εκπροσώπηση της περιοχής αυτής, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Με εκτίμηση


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣΟΥΛΗΣ
Πρόεδρος του Συλλόγου

 

kassandros logo fix 266halkidiki greece project logo white 290   facebook logo 100x100

 

   © Design & Development 2012-2019 ®
sunspot logo2015 04 line middle cyan orangesun culture lab digital design logo high white 400x150