Σύλλογος Άμμων Ζεύς Εκδηλώσεις 2012

 

 

Την 1 Μαιου 2012 διοργανώσαμε εκδήλωση στην Πλατεια Αγιου Νικολάου στην Καλλιθέα με παραδοσιακους χορούς, εκθεση τοπικών προϊόντων Χαλκιδικής και συνεργαστήκαμε με τους Γιατρούς του κόσμου.

 
   
 
Στις 5 Ιουλίου στον Αρχαιολογικό χώρο του Ιερού του Άμμωνα Δία, στην Παραλία Καλλιθέας, παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση "Οι Επιτρέποντες" του Μένανδρου, από την θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου Κασσάνδρας.
   
 
Στις 27 Ιουλίου στον Αρχαιολογικό χώρο του Ιερού του Άμμωνα Δία, μας ταξίδεψε μουσικά με την υπέροχη φωνή της η Έλλη Πασπαλά συνοδεία του πιανίστα Τάκη Φαραζή.
   
 
Στις 21 Αυγούστου ο Σύλλογος μαζί με την Τοπική Κοινότητα Καλλιθέας και την βοήθεια του Δήμου, περιφράξαμε τον αρχαιολογικό χώρο στην περιοχή Σωλήνα.
   
 
Στις 20 Νοεμβριου στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νεων Μουδανιών διοργανώσαμε την ημερίδα με θεμα: Τουρισμός - Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα απο την Επέκταση των μεταλλείων στην Χαλκιδική. nea moudania tourism2012 afisa 295x
   
 
Στις 27 Δεκεμβρίου διοργανώσαμε τον πρώτο μας Χριστουγεννιάτικο χορό στην Καλλιθέα.
   

Άμμων Ζευς
ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ-ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΔΡΑ : 63077 Καλλιθέα Χαλκιδικής
ΤΗΛ. : +306978099854
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


 

 

Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου Άμμων Ζευς :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΘΩΜΑΣΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ :
ΠΟΠΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ :
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΑΝ.Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ :
ΛΟΓΓΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΕΛΗ : ΣΑΚΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΟΠΠΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Ο σύλλογος Άμμων Ζευς βασίζεται στην ιδέα της ένωσης ατομικών επιχειρήσεων ενοικιαζομένων διαμερισμάτων. Ιδρύθηκε τον καιρό της οικονομικής κρίσης, ο σκοπός αυτής της κοινότητας είναι να υποστηρίξει ο ένας τον άλλον για την υλοποίηση νέων έργων και την υλοποίηση νέων συμφωνιών με περιφερειακές, εθνικές και διεθνείς οργανώσεις.
Ο σύλλογος μας παρίσταται σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, λειτουργεί σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, ασχολείται με την προστασία του περιβάλλοντος, υποστηρίζει την ανάπτυξη των σχεδίων της περιοχής και εκπροσωπείται σε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις στην χερσόνησο της Κασσάνδρας.
Νέες εταιρείες είναι ευπρόσδεκτες να συμμετάσχουν στο έργο μας για να θεσπίσουμε περαιτέρω συνεργασίες και να αναπτύξουμε νέες δυνατότητες για τη βελτιστοποίηση του τουρισμού.
Η Κασσάνδρα είναι ένας τόπος με τοπία μοναδικής ομορφιάς, μεγάλη ποικιλία τοπικών προϊόντων και εγκάρδια φιλοξενία. Είναι δική μας ευθύνη η εκπροσώπηση της περιοχής αυτής, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Με εκτίμηση


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣΟΥΛΗΣ
Πρόεδρος του Συλλόγου

 

kassandros logo fix 266halkidiki greece project logo white 290   facebook logo 100x100

 

   © Design & Development 2012-2019 ®
sunspot logo2015 04 line middle cyan orangesun culture lab digital design logo high white 400x150