Exclusive offers
Best price guarantee

Rest Journey in Single step, hidden in the breathtaking Ptarus mountains.

Σύλλογος Άμμων Ζευς
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια - Διαμερίσματα

Ο σύλλογος Άμμων Ζευς βασίζεται στην ιδέα της ένωσης ατομικών επιχειρήσεων ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων. Ιδρύθηκε τον καιρό της οικονομικής κρίσης, ο σκοπός αυτής της κοινότητας είναι να υποστηρίξει ο ένας τον άλλον για την υλοποίηση νέων έργων και την υλοποίηση νέων συμφωνιών με περιφερειακές, εθνικές και διεθνείς οργανώσεις.

Ο σύλλογος μας παρίσταται σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, λειτουργεί σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, ασχολείται με την προστασία του περιβάλλοντος, υποστηρίζει την ανάπτυξη των σχεδίων της περιοχής και εκπροσωπείται σε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις στην χερσόνησο της Κασσάνδρας. Νέες εταιρείες είναι ευπρόσδεκτες να συμμετάσχουν στο έργο μας για να θεσπίσουμε περαιτέρω συνεργασίες και να αναπτύξουμε νέες δυνατότητες για τη βελτιστοποίηση του τουρισμού.
Η Κασσάνδρα είναι ένας τόπος με τοπία μοναδικής ομορφιάς, μεγάλη ποικιλία τοπικών προϊόντων και εγκάρδια φιλοξενία. Είναι δική μας ευθύνη η εκπροσώπηση της περιοχής αυτής, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διαμονή στην Κασσάνδρα

Επέλεξε Τον Προορισμό Σου

Ενοικιαζόμενα Στούντιο & Διαμερίσματα στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής

Καλλιθέα

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Η Καλλιθέα είναι ένα χωριό που βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην ανατολική ακτή της Κασσάνδρας.
Είναι επίσης το κέντρο του τουρισμού της χερσονήσου, παρέχοντας στον επισκέπτη μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, παραλιακά μπαρ, θαλάσσια σπορ, πολιτιστικές εκδηλώσεις, ζωντανή μουσική και πολλές άλλες ευκαιρίες για ξεχωριστές διακοπές.

Τοπικά Προϊόντα

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

 

Η Χερσόνησος της Κασσάνδρας προσφέρει πολλές εμπειρίες για τους επισκέπτες, λόγω των αξιοθέατων, των εδεσμάτων και της ευρείας ποικιλίας των τοπικών προϊόντων που μπορούν να βάλουν στη βαλίτσα τους, πηγαίνοντας στο σπίτι.

Δραστηριότητες

Πεζοπορία – Ποδηλασία – Αναρρίχηση

Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε τη χερσόνησο της Κασσάνδρας είναι η πεζοπορία. Η πραγματικά πλούσια φύση και το απαράμιλλο τοπίο, είναι το καλύτερο μέρος για πεζοπορία και ανακαλύψεις. Ειδικά από τον Μάρτιο έως τον Μάιο και από τον Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο, ο ήπιος καιρός είναι ιδανικός για πεζοπορίες, καθιστώντας τα μονοπάτια την καλύτερη επιλογή για μια αναζωογονητική εμπειρία αναψυχής και ψυχαγωγίας.

Η Κασσάνδρα Χαλκιδικής είναι Συνώνυμη του Τουρισμού. Η χερσόνησος της Κασσάνδρας μπορεί να παρέχει στον επισκέπτη όσα χρειάζεται για ονειρεμένες διακοπές. Πασίγνωστες περιοχές που προσελκύουν τουρίστες και επενδυτές. Ακτές που φιλοξενούν τα πιο δροσερά όνειρα σας , δάση που σας καλούν να τα ανακαλύψετε, αρχαιολογικοί χώροι που σας ταξιδεύουν με ευκολία στο παρελθόν και τοπικά προϊόντα απαράμιλλής γεύση

Joe Johnson - Trip Advisor
Τοπικές εκδηλώσεις

Τα Νέα μας - Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος Ammon Zeus έχει μια πλούσια δραστηριότητα σε εκδηλώσεις που αφορούν τους συμπολίτες μας όπως θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, παραδοσιακούς χορούς, ποδηλασία, πεζοπορία, εκπαιδευτικές δραστηριότητες και διαγωνισμούς για τους επισκέπτες της Κασσάνδρας

Δραστηριότητες

Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος Άμμων Ζευς έχει πλούσια δράση σε εκδηλώσεις που αφορούν τους συμπολίτες μας όπως θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, παραδοσιακά χορευτικά, ποδηλασία, πεζοπορίες αλλά και εκπαιδευτικές δράσεις.

“Some places are so good to stay in, you don’t want to generate a rush on them.

Joe Johnson - Trip Advisor
Άμμων Ζευς

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ-ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ